Blog

Seksuaalinen hieronta seksiasut netistä

Apr 27, 2018 / By : / Category : Seksikäs naiset Kankaanpää

Aistillinen hieronta on osa seksuaalista nautintoa. Hieronta myös lisää kumppaneiden välistä läheisyyttä ja rentouttaa tehokkaasti. Tutkitusti rentoutuneessa mielessä ja vahvassa läheisyydessä myös seksuaalinen halu syttyy herkemmin.

Tutustu Kaalimadon hierontavälineisiin ja hierontaöljyihin, valitse omasi. Katso mitä tapahtuu kun annat kumppanillesi rentouttavan ja aistillisen vartalohieronnan! Laventelille tuoksuva, pehmeä ja riittoisa hierontaöljy saa aistit herkistymään. Koe mielihyvän tunne antamalla tai vastaanottamalla sensuelli, eroottinen hieronta.

Shungan eroottisessa hierontaöljyssä on huolella valitut ainesosat. Tarjoa kumppanillesi ihanan rentouttava hierontahetki! Helppokäyttöinen ja raikkaan värinen Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Tämän kovamuovisen hierontavälineen kaksi pyörivää, nystyröityä rullaa on valmistettu napakasta kumimaisesta materiaalista.

Laadukas vegaaninen Olive Massage Oil -hierontaöljy sisältää ihoasi helliviä ja uudistavia viinirypäleensiemenöljyä ja oliiviöljyä. Hyvin vitamiinipitoinen, ihoa tehokkaasti ravitseva luonnollinen öljy soveltuu erinomaisesti ihonhoitoon sekä sensuelliin hierontahetkeen. Mausta intiimi hetkenne vaniljan ja kanelin huumaavilla aromeilla! Tämä laadukas hierontaliukaste maistuu, tuoksuu ja lämmittää! Voi käyttää sitä hieronnassa, suuseksissä yhdynnässä tai vaikka sooloillen!

Vähän kuin vaniljajäätelöä kumppanin iholla! Tämä makealle ja mausteiselle vaniljalle tuoksuva ja maistuva liukuvoide sopii käyttäväksi perinteiseen tapaan tai jäähdytettynä antamaan intiimeihin leikkeihin uusia tuntemuksia! Suuseksiin erinomaisesti sopiva Ice Lubricant Mint raikastaa kumppanisi vartalon ja sinun suusi!

Tämä ihanan viileälle ja raikkaalle mintulle tuoksuva ja maistuva liukuvoide on todella monikäyttöistä. Nams, maiskis ja poks! Persikka-aprikoosinmakuinen hierontaöljy yhdistettynä suussapoksuviin paukkurakeisiin saavat takuulla kumppanisi villiksi! Ranskalaisen kosmetiikkayrityksen innovaatio tuo kaivattua uutta seksielämääsi! Eroottinen Art of Love -hierontaöljy virittää aistit, hellii ihoa ja luo romanttista ilmapiiriä!

Laadukas ja ihoa ravitseva öljyjen sekoitus tuoksuu ruusulle ja ylang-ylangille ja se sopii hierontaan, ihonhoitoon ja kylpyöljyksi. Ihanan vaniljantuoksuinen hierontaöljy herättelee haluja ja tekee ihosta silkinpehmeän. Tuotteet sopivat hyvin myös kipeiden lihasten hierontaan. Tee hierontahetkestä aistillinen käyttämällä hierontavälineen kanssa tuoksuvaa hierontaöljyä!

Tarjoa kumppanillesi ihanan rentouttava hierontahetki! Helppokäyttöinen ja raikkaan värinen Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Tämän kovamuovisen hierontavälineen kaksi pyörivää, nystyröityä rullaa on valmistettu napakasta kumimaisesta materiaalista. Hemmottele rakastasi Lovers Premium Octopus hieromalaitteella. Hieromalaitteessa on kahdeksan painantapistettä, joiden avulla voit hieroa kipeytyneitä lihaskimppuja tehokkaasti ja laaja-alaisesti. Helli ja hiero kumppaniasi tämän ihanan, ergonomisesti muotoillun, kaksirullaisen ja nystyröidyn hierontavälineen avulla!

Helppokäyttöinen Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Tässä on markkinoiden järisyttävin hieromalaite, josta löytyy tehoa enemmän kuin mistään muusta! Perinteinen, ammattilaistenkin käyttämä hieromalaite taipuu moneksi. Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!

Ergonomisesti muotoiltu hierontaväline neljällä painanatapisteellä. Lovers Premium tuotesarjan Body Pressure hierojalla saat laukaistua tehokkaasti lihasjännitystä.

Hierontaväline sopii hyvin myös hellävaraiseen koko vartalon sivelyyn hierontaöljyä apuna käyttäen. Lovers Premium Star hierontavälineen avulla saat rakkaasi rentoutumaan! Viidellä painantapisteellä varustettu, tähden muotoinen hierontalaite soveltuu pyöriviin ja edes-takaisiin hierontaliikkeisiin. Ergonomisesti muotoiltu, kaksirullainen ja nystyröity hierontaväline Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Kovamuovisen hierontavälineen kaksi pyörivää, nystyröityä rullaa on valmistettu napakasta kumimaisesta materiaalista.

Lovers Premium Wheel hieromalaite saa aistit herkistymään!

Seksuaalinen hieronta seksiasut netistä

Seksuaalinen hieronta seksiasut netistä

Näin näet hieroa kumppaniasi myös pimeässä. Hieronta myös lisää kumppaneiden välistä läheisyyttä ja rentouttaa tehokkaasti. Voit aloittaa rauhallisella ja sensuellilla vartalohieronnalla. Helppokäyttöinen ja raikkaan värinen Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Värisevä päänhierontalaite lievittää tehokkaasti stressiä ja vapauttaa kehon omaa mielihyvähormonia endorfiinia. Aistillinen hieronta on osa seksuaalista nautintoa. Body Kiss -hierontaliukaste sopii perinteiseen ja eroottiseen hierontaan, yhdyntään ja suuseksiin.

Laadukas ja ihoa ravitseva öljyjen sekoitus tuoksuu ruusulle ja ylang-ylangille ja se sopii hierontaan, ihonhoitoon ja kylpyöljyksi. Ihanan vaniljantuoksuinen hierontaöljy herättelee haluja ja tekee ihosta silkinpehmeän. Koe makuuhuoneessasi ihanan hedelmäinen herkkuhetki: Levitä pirteää ja raikasta appelsiinille tuoksuvaa ja maistuvaa Ice Lubricant Orange-liukuvoidetta hartioille, vatsalle, rinnoille, reisien sisäpinnalle.

Vesipohjainen liukuvoide ja hierontageeli samassa tuotteessa, kuinka kätevää! Voit aloittaa rauhallisella ja sensuellilla vartalohieronnalla. Asioiden edetessä ja kumppanin kuumentuessa voit jatkaa samalla liukasteella kohti intiimimpää menoa. Tarjoa kumppanillesi sensuelli, lämmittävä hierontahetki I Love You -hierontaliukasteen parissa.

Monikäyttöistä, hyvänmakuista liukastetta voit sivellä kehon kaikkiin sopukoihin ja nuolla pois hitaasti kiusoitellen. Anna kumppanillesi lämmittävä ja sensuelli, valkosuklaisella mansikkaisella maustettu hieronta!

Body Kiss -hierontaliukaste sopii perinteiseen ja eroottiseen hierontaan, yhdyntään ja suuseksiin. Valuta kumppanisi iholle tuoksuvaa, maistuvaa ja lempeästi lämmittävää hierontaliukastetta. Hiero lihaksia ja intiimejä sopukoita, puhaltele lämpöä ja nuoleskele hyvänmakuista liukastetta kiusoittelevasti. Pirteän vihreä kaktus-lime-hierontaliukaste lämmittää ihanasti, kun hierot sitä kumppanin iholle ja varsinkin, kun puhallat siihen! Pullollinen intohimoa, lämpöä ja nautintoa, mikä ihana lahja kumppanille!

Aistillinen kosketus ja monikäyttöinen I Love You -hierontaliukaste saavat värisemään nautinnosta! Virkistävä ja elvyttävä, merellisen tuoksuinen hieronta tekee ihmeitä kenelle tahansa. Belladot-tuotesarjan Sea Breeze hierontaöljy virkistää ja tekee ihosta silkkisen pehmeän.

Tässä vartaloasi hellivässä, lämmittävässä hierontaliukasteessa on makean mausteinen mutta silti ihanan pirteä raparperin maku! Näytä rakkautesi tämän ihanasti luistavan, lämmittävän ja syötävän I Love You -hierontaliukasteen avulla.

Sen huumaavassa ja aistit herättävässä maussa on mustikkaa ja persikkaa. Herkulliselle appelsiinille tuoksuva, erittäin laadukas hierontaöljy kiihottaa aisteja ja tekee ihosta silkinpehmeän. Suosittu Shungan kukille tuoksuva, eroottinen hierontaöljy saa aikaan euforisen tunteen.

Naisten seksiasut Miesten seksiasut Rooliasut. Kondomit Liukuvoiteet Hierontavälineet Hierontaöljyt Stimuloivat tuotteet. Ryhdymme juridisiin toimiin jos huomaamme, että materiaaliamme käytetään väärin! Hieronta tunnetusti rentouttaa ja kosketus saa ihmisen oman mielihyvähormonin, endorfiinin erittymään.

Tuntoaistin kautta tapahtuvalla kehon ja mielen stimuloinnilla on myös tärkeä merkitys seksuaalisen vietin eli libidon nostattajana. Kumppanin hierominen lisää läheisyyttä ja rentoutuneessa mielessä myös seksuaalinen halu herää herkemmin. Täältä löydät koko vartalon hierontaan tarkoitettuja välineitä joiden avulla voit antaa rentouttavan hieronnan kumppanillesi. Tuotteet sopivat hyvin myös kipeiden lihasten hierontaan.

Tee hierontahetkestä aistillinen käyttämällä hierontavälineen kanssa tuoksuvaa hierontaöljyä! Tarjoa kumppanillesi ihanan rentouttava hierontahetki! Helppokäyttöinen ja raikkaan värinen Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti. Tämän kovamuovisen hierontavälineen kaksi pyörivää, nystyröityä rullaa on valmistettu napakasta kumimaisesta materiaalista. Hemmottele rakastasi Lovers Premium Octopus hieromalaitteella. Hieromalaitteessa on kahdeksan painantapistettä, joiden avulla voit hieroa kipeytyneitä lihaskimppuja tehokkaasti ja laaja-alaisesti.

Helli ja hiero kumppaniasi tämän ihanan, ergonomisesti muotoillun, kaksirullaisen ja nystyröidyn hierontavälineen avulla! Helppokäyttöinen Massage Roller rentouttaa lihaksia tehokkaasti.

Tässä on markkinoiden järisyttävin hieromalaite, josta löytyy tehoa enemmän kuin mistään muusta! Perinteinen, ammattilaistenkin käyttämä hieromalaite taipuu moneksi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta! Ergonomisesti muotoiltu hierontaväline neljällä painanatapisteellä. Lovers Premium tuotesarjan Body Pressure hierojalla saat laukaistua tehokkaasti lihasjännitystä. Hierontaväline sopii hyvin myös hellävaraiseen koko vartalon sivelyyn hierontaöljyä apuna käyttäen. Lovers Premium Star hierontavälineen avulla saat rakkaasi rentoutumaan!