Blog
Dec 29 , 2017 / By :

ellit seksi black

Tällasessa tilanteessa varmasti ennemmin tai myöhemmin päädytään eroon. Eikä siinä ole mitään väärää vaikka päädytäänkin. Voi myös miettiä aktin lisäksi vaihtoehtosia tapoja tyydyttää kumppani, jos ne on sellaisia mihin kykenee ilman oman hyvinvoinnin vaarantamista. Seksuaalisuus on herkkä juttu joo, ihan samalla tavalla myös sille toiselle, joka saattaa kokea kumppanin haluttomuuden johtuvan siitä, että hänessä on jotain vikaa.

Vuosien kuluessa suhteessa ilman seksiä tällanen kokemus saattaa nakertaa itsetuntoa paljonkin. Tää on vaikea aihe, mutta mun pointti nyt kaiken kaikkiaan oli se, ettei ketään seksissä voi pakottaa mihinkään,ei myöskään seksittömyyteen.

Hetkelliset haluttomuudet on asia erikseen. Mutta kovin usein puhutaan siitä kuinka haluttomalla on oikeus olla haluamatta, mutta harvoin siitä että tarvitseeko kumppanin olla vuosia ilman seksiä. Tämähän on parisuhteen sisäisesti sovittava asia, mutta julkisessa keskustelussa haluttomat ovat enemmän esillä ongelmansa kanssa. Se on tietysti ihan totta, että seksiin sen puoleen kuin seksittömyyteenkään ei pidä ketään pakottaa.

Ja joo, kumppanin haluttomuus voi olla todella vaikea paikka. Sitä en missään nimessä tarkoittanut vähätellä. Itse en kuitenkaan ole missään nimessä kokenut että haluttomuudesta kärsivien kanta olisi jotenkin enemmän esillä.

Esimerkiksi tässäkin artikkelissa toki käsitellään aihetta haluttomuuden kannalta, mutta viestillä "antaa mennä vain, vaikka pakolla, TAI MUUTEN" - haluttomuudesta kärsivien kantaa asiaan ei siis kuulla, tai heitä mitenkään myöskään pyritä tukemaan tai auttamaan.

Syyllistäminen kun ei hirveästi taida ketään jeesiä. Ylipäänsä aihe on tosiaan vaikea, mutta siitä tunnutaan ainakin minun mielestäni puhuttavan jotenkin kauhean ymmärtämättömästi ja tasapäistäen, aivan kuin kaikille haluttomille tai seksiä enemmän haluaville sopisivat samat keinot. Mutta eikö juuri tästä syystä seksistä kieltäytyvän henkilön tule olla valmis hyväksymään haluttomuutensa seuraukset? Jos kumppani haluaa seksiä, mutta itse ei sitä halua tarjota, on todennäköisesti yhtälönä se, ettei seksiä haluavan ole hyvä olla suhteessa.

Jokaisen haluttoman osapuolen pitäisi siis hyväksyä se, että kuten itsellä ei ole velvollisuuksia antaa toiselle seksiä vastoin tahtoaan, ei kumppanilla ole minkäänlaista velvollisuutta elää seksittömässä elämässä. Mikäli taas haluaa suhteen pysyvän hyvänä ja toisen osapuolen voivan hyvin, tulisi haluttomuudelle ja seksittömyydelle pyrkiä tekemään jotakin - varsinkin kun hyvin usein ongelmasta vaietaan, jolloin sille on mahdotonta tehdä mitään.

Kumpaan osapuolta - halutonta tai haluavaa - ei tulisi syyllistää tai pakottaa mihinkään. Yhtälailla, kun parisuhteessa olevan henkilön, joka ei halua käydä toisen kanssa sienimetsällä, on hyväksyttävä rankat tosiasiat jos toinen etsii kumppania nimenomaan sienimetsällä käymisen perusteella. Mä kuitenkin naiivisti haluan uskoa, että niin seksielämä kun sienimetsäilykin voidaan puhua tilanteeseen, missä kumpikin  ymmärtää  toista osapuolta.

Kumpikaan ei ole sankari, ei kusipää. Pelkästään kaksi ihmistä parisuhteessa puhumassa itsestään ja sen hetkisestä tunteesta itsessään. Ja jos parisuhteesta siihen on, siitä selvitään yhdessä. Jos ei, niin parisuhde luultavasti loppuu. Kuitenkin vieroksun ajatusta tilanteessa kun tilanteessa -  "no sitten vaan kesketään seuraamukset.

Tai ehkä seuraamukset vielä voisi "kestää" - eihän sitä toki kukaan muuten hyvästä suhteesta noin vain lähde lätkimään. Joo, eikö ole muuten karmivan lähellä tuo vuosiluku! Välillä nämä tällaiset ihan järkyttävät, ja sittensitä muistaa uudelleen olla kiitollinen asioista jotka niin usein ottaa itsestäänselvyytenä: Tämä on  viimeisin lehtijuttu, joka sai minut kiristelemään hampaitani.

Aivan kuin nainen olisi jokin palkinto kimpale ja oman peniksen jatke tai saalis. Voinko mätkäistä näitä asiantuntijoita välillä? Luin tuon iltasanomien jutun ja nyt sitten vaan tasailemaan verenpainetta. Pelottavaa, minkälaisia "asiantuntijaneuvoja" terveydenalan ammattilaiset vastaanotollaan ja lehdissä jakelevat. Se on kyllä totta, että kyky kompromisseihin yleensä tekee parisuhteen helpommaksi.

Voi esimerkiksi olla jättämättä likaisia sukkiaan keittiön pöydälle tai puristaa hammastahnatuubia kumppanin toivomasta päästä. Itseään vastaan ei silti saa rikkoa, ikinä, puhumattakaan siitä, että jollakulla olisi peräti oikeus toiseen ruumiseen. Jos haluttaa, mutta toista ei, masturbointi on keksitty, eikö? Mä olen nähnyt tätä juttua linkattavan paljon, mutta en ole kertaakaan uskaltanut lukea enkä uskalla nytkään.

Kommenttini siis on siltä osin tietämättömyyspohjainen. En halua lukea kyseistä juttua, koska itselläni on vaikeuksia kiihottua ja nauttia seksistä, mikä on johtanut siihen, etten myöskään halua seksiä yhtä usein kuin kumppanini. Rakastan häntä valtavasti ja haluaisin haluta enemmän, mutta keho ei vain myönny. Muut hommat sujuvat ihan mukavasti, mutta yhdyntä ei tunnu minulle kuin parhaimmillaan neutraalilta ja ikävimmillään aika epämukavalta. Harrastan siis säännöllisesti yhdyntäseksiä "vain rakkaudesta".

Ja niin paljon kuin sitä rakkautta onkin, on ihan äärettömän yksinäinen tunne maata toisen alla ja yrittää tuntea jotain, yrittää innostua, yrittää imeä toisen intoa itseensä, ja kuitenkin joku osa aivoista miettii, koskahan tämä mahtaa loppua; kauanko vielä? Koen tilanteesta järkyttävää huonommuudentunnetta ja pahaa mieltä, ja seksuaalinen itsetunto möyrii pohjamudissa.

Kumppanini suhtautuu tilanteeseen kyllä hyvin lempeästi eikä missään nimessä pakota tai edes suostuttele minua mihinkään, vaan homma toimii näin koska minä haluan antaa rakkaalleni sen, mitä hän haluaa ja tarvitsee. Mutta en minä saa siitä iloa, vaikka varmaan pitäisi. Eli ei, minä en tahdo lukea, kuinka rikon jotakin sanatonta sopimusta välillämme tai kuinka haluttomuus on oma syntini, jonka seuraukset pitää kärsiä.

En minä ole tätä kehoa valinnut, en tätä toimimattomuutta. En tarvitse ketään ulkopuolisia syyllistämään minua tästä yhtään lisää, kun sen puolen osaan hoitaa itsekin. Painiskelen tasan saman ongelman kanssa ja tunnen jatkuvaa huonommuudentunnetta siitä ettei kroppani yksinkertaisesti lähde leikkiin mukaan. Ei auta vaikka kuinka toista rakastankin ja haluan tuottaa mielihyvää. Liukuvoiteet toki auttaa siinä että seksiä nyt ylipäätänsä pystyy harrastamaan, mutta ei se järin hauskaa toimintaa ole.

Onneksi tässä parisuhteessa on jollain lailla saanut tsempattua itsensä siihen tilaan ettei paikoista nyt ihan Saharan aavikkoa muistuta. Eksän kanssa sain joka kerta seksin jälkeen tulehduksia, kun paikat kuivui kasaan ja hiersi ja sattui. Ei se pidemmän päälle kauheasti innosta kun tietää että tulee olemaan kivuliasta, kehon ollessa siinä tilassa ettei se ole yhtään valmis seksiin.

Eli todellakin, vieno pyyntö näille hienoille asiantuntijoille ynnä muille jotka julkisesti kehtaavat syyllistää naista haluttomuudesta ja pihtaamisesta, lopettakaa jo pliis. Tiedän mistä puhut, ja samasta syystä tämä keskustelu on herättänyt jos jonkinlaisia ajatuksia. Oma tilanteeni on erilainen ainoastaan sikäli, että oma useamman vuoden suhteeni päättyi monestakin syystä eroon.

Minä siis sain "hyväksyä" seuraukset, vaikka toki syitä oli muitakin kuin haluttomuus, ja toki haluttomuuteeni oli monia, suhteeseemmekin liittyivä syitä. Vuosikaudet kuitenkin syyllistin itseäni ja yritin haluta, mutta valitettavasti se ei päättämällä parane. Toisaalta tiedän hyvin, että entinen poikaystäväni niinikään koki tilanteen kamalana, koska kyllähän se nyt näkyi, että olin tilanteessa enemmän tai vähemmän velvollisuudentunteesta.

Itse asiassa ihmettelen, että hän kesti sitä niinkin kauan. Kummallekaan meistä ei tuo velvollisuudesta sekstailu varmasti tehnyt hyvää, ja itselleni kaikkein vähiten jatkuva syyllisyyden tunne, jota ruokin ihan itse, samoin kuin tekivät eksäni ja muu maailma. Oma tarinani ei ehkä? Edelleen kuitenkin muistan, miltä se ja sen lieveilmiöt tuntuivat, ja voin tosiaan allekirjoittaa tuon ylempänä linkatun Hesarin artikkelin ajatuksen.

Kiitos tosi paljon kommenteista! En tietenkään toivoisi tätä tilannetta kenenkään kohdalle, mutta on surullissävytteisen lohdullista tietää, etten ole ainoa "huono nainen" tässä mielessä. Mulla on ystäviä, joiden kanssa puhun hyvin avoimesti ikävistäkin asioista, mutta tästä on kovin vaikea puhua omalla nimellä ja naamalla. Minuun on kaivertunut niin syvään ajatus siitä, että jos seksissä on ongelmia niin suhteessa on muutenkin ongelmia, etten kehtaa sanoa tästä ystävilleni ja saada heitä ajattelemaan että meillä on jotain pielessä.

Minusta ei ole, kroppa ei vain toimi. Toki liukkari on ystävä, ja kovasti apua on siitäkin että kumppani haluaa huomioida myös minut ja on valmis näkemään vaivaa sen eteen, että minullakin olisi mukavaa. Ei ole kyse pihtaamisesta tai hankalana olemisesta, vaan tilanteesta jossa ihmisen keho ei toimi sillä tavalla kuin tämä haluaisi.

Toki se on haluttoman kumppanillekin turhauttavaa, mutta jos oma keho toimii, on keinoja seksistä nauttimiseen kyllä. Meillä hankalahaluisilla se ei ole niin helppoa. Tuli pakko kirjoittaa kun luulen voivani hiukan samaistua. Itselläni seksuaalisuuden löytäminen vaati apua, onneksi löysin hyvän seksuaalineuvontaan erikoistuneen terkkarin. Hänen avullaan kykenin löytämään oman kroppani ja sen ilot ja ylipäätään tykkäämään enemmän itsestäni.

Tätä ennen olin tosi hukassa kroppani kanssa. Halusin kumminkin opetella homman. Onnekseni ensimmäinen seksisuhteeni löytyi vasta tämän jälkeen toisaalta en ole varma olisinko sitä ennen edes löytää ketään varteenotettavaa kumppania , joten enemmiltä murheilta vältyttiin. En tiedä teidän tilanteistanne ja ehkä olette jo etsineet apua, mutta jollette, niin lämpimästi suosittelen harkitsemaan. Tämä luonto-tikanpoika-puu -myytti ei aina toteudu. Joskus sitä tarvitsee avuksi jonkun.

Enkä halua nyt vahvistaa tällä ajatusta, että seksi olisi jonkinlainen velvollisuus, vaan itse ainakin halusin löytää seksin ihan itseäni varten. Kiitos näistä kommentista kaikille teille oman tarinanne jakaneille. Toivoisin todella, että meillä olisi tänä päivänä jo rakentavampia tapoja sekä keskustella aiheesta että käsitellä sitä miten haluttomuuden kanssa voisi parisuhteessa toimia ja millaisista asioista etsiä apua.

Kiitos siis jälleen kerran teille - aiheesta ei varmastikaan ole helppo puhua, mutta on tosi hienoa että jaoitte kokemuksianne täällä. Toivottavasti tämä auttaa myös ymmärtämättömiä suhtautumaan aiheeseen eri tavalla. Sain aivan hillittömän raivonpuuskan kun luin jutun. Se on niin stereotyyppinen kuin olla ja voi ja hyvä esimerkki "klikkausjournalismista", jossa sanat sanotaan erikoislääkärin suulla ja lehti voi vyöryttää vastuun hänen kontolleen, "me vain julkaisimme jutun".

Jos olisin ollut kyseisen erikoislääkärin asiakas, olisin kyllä soittanut vastaanotolleen palautepuhelun ja todennut, että tämä asiakassuhde ei kyllä enää jatku. Kieli luo todellisuutta ja merkityksiä, ja tässä rakennetaan seksististä, stereotyyppistä ja vanhanaikaista todellisuutta. Minuakaan ei varsinaisesti häirinnyt tekstissä mikään muu kohta kuin tuo, jonka nostit esille. Artikkeli ei tosiaan anna tuossa kohdassa ymmärtää, että jokaisella on oikeus kieltäytyä seksistä, oli tilanne mikä tahansa.

Lisäksi teksti antaa ymmärtää, ettei esimerkiksi aseksuaaleilla voi olla oikeaa parisuhdetta. Uhkausta en kuitenkaan tekstissä näe, sillä totta seksistä kieltäytyminen aiheuttaa ongelmia parisuhteelle, mikäli toinen osapuoli olisi edelleen seksuaalisesti aktiivinen. Ainoa ongelma minusta on siinä, ettei tekstissä mainita, mitä nämä seuraukset voivat olla. Ongelmat suhteessa ovat kuitenkin aika paljon haluttomuutta suurempia, jos toisen läheisyyskin ahdistaa.

Painostaminen ja pakottaminen eivät tietenkään ole missään tilanteessa hyväksyttäviä, ja ongelmista pitäisi myös pystyä puhumaan omalle kumppanille. Olin myös erittäin tyytyväinen siihen, että erikoislääkäri nosti esille e-pillereiden vaikutuksen. Itse ainakin monesti mietin surullisena kuinka suuri vaikutus kyseisellä ehkäisymenetelmällä on siihen stereotypiaan, että naiset ovat luonnostaan epäseksuaalisia ja haluttomia.

Nykyään pillereitä määrätään niin helposti ja niin aikaisin, että moni tyttö syö niitä jo ennen seksielämän alkamista. Siinä vaiheessa ei ole kovin helppoa huomata eroa hormoonittoman ja hormonillisen seksielämän välillä. Myös lopussa ollut kokooma haluttomuuden yleisistä syistä sekä huomautus ns. Tekstin ongelma oli siis mielestäni vain huonosti kirjoitetussa alussa. Blogiteksti oli täyttä asiaa, mutta ehkä tässä asiassa kärpäsestä oli tehty härkänen ;.

Pakko täsmentää tuota sovittua seksiä nyt kun luin kaikki kommentit läpi: Itse en vain pysty kuvittelemaan sellaista tilannetta, jossa muuten hyvässä parisuhteessa ongelmista puhumisenkin jälkeen haluton osapuoli olisi toiselle pelkkä väline omien seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseen.

Itse ainakin olen pystynyt nauttimaan seksistä silloinkin, kun en halua, koska mukana on ollut paljon hellyyttä ja läheisyyttä - silloin seksi ei ole ollut vain antamista, vaan myös saamista, vaikkei se seksuaalisesti tyydytä. Tästä syystä erikoislääkärin kommentti sovitusta tekstistä sai kannatukseni - tai ainakin ajattelen, että asiaa voisi harkita ja siitä kannattaisi keskustella.

Toki myönnän, että pätkän voi helposti ymmärtää alun perusteella niin, että haluttomalla osapuolella olisi velvollisuus harrastaa seksiä edes kerran kuussa. Olisi voinut tosissaan ottaa myös miesten haluttomuuden esille ja että myös miesten täytyy sitten ne seuraukset kestää. Jotenkin tunnutaan ajattelevan että miehen on OK pettää jos ei saa tarpeeksi seksiä puolisoltaan, mutta en usko että nainen pääsisi niin vähällä vaan on sitten automaattisesti lutka ja huora, kun menee sitä seksiä muualta hakemaan.

Haluttomia miehiä kun ei tietenkään ole olemassakaan, niinkuin ei myöskään naisia jotka seksiä haluavat. Myöskin toiselle riittää kerta viikossa kun taas toinen haluaa joka päivä, joten mikä sitten on ''tarpeeksi''? Se voi omasta mielestä kuulostaa ok: Hieman hämmensi mm tälläiset kommentit tuolla IS sivulla: Haluttomuutta voi korjata monin tavoin ja rakkautta voi antaa puolisolle seksin muodossa ilman suurempaa halun tunnettakin, ei se ole keneltäkään pois.

Ja ettei ole keneltäkään pois? Mites vaikka siltä joka siitä seksistä ei nauti ja vaan vastuuntunnosta ja toista miellyttääkseen sitä harrastaa?? Tietenkään kenenkään ei tarvitse jäädä seksittömään suhteeseen, mutta pettämistä se ei oikeuta, eikä kenelläkään ole oikeutta seksiä vaatia toiselta.

Tulee vaan mieleen prostituutio, että sen suhteen saa seksiä vastaan, ''ollaan yhdessä jos annat 3 kertaa viikossa''. Minulla on niin ristiriitaiset tunteet tästä aiheesta. Toisaalta mielestäni kenellä tahansa pitäisi olla oikeus itse päättää minkälaisessa suhteessa hän on. Jos seksi on toiselle osapuolelle niin tärkeää, niin hänellä on oikeus hakea sitä elämäänsä. Joten jos toinen osapuoli on haluton, niin juu, kai sen niinkin voi ilmaista, että haluttoman "pitää olla valmis hyväksymään seuraukset".

Itse muotoilisin sen kylläkin niin, että kumppanilla on oikeus neuvotella tavasta tai erota, jos parisuhde on sellainen, että se estää häntä saamasta seksiä.

Ja tosiaan aikamoisen outo määritelmä parisuhteelle. Minua häiritsee ennen kaikkea artikkelin sävy, jonka mukaan naisten osana on uhrautua parisuhteen vuoksi. Ensinnäkin, vaikka tarkoituksena on ilmeisesti tarkastella haluttoman osapuolen velvollisuutta suhteessa, ja puhujana on naistentautien erikoislääkäri, niin en siltikään kuitenkaan ymmärrä miksi siitä täytyy puhua noin sukupuolitetusti; "Jos nainen katsoo oikeudekseen kieltäytyä seksistä vastoin puolison toiveita, hänen pitää olla valmis hyväksymään seuraukset.

Valitettavasti tämä maailmankuva on niin yleinen ja näkyy niin usein keskusteluissa, että en mitenkään erityisesti osannut loukkaantua juuri tästä artikkelista.

Yhdistettynä kuitenkin tuohon "parisuhteessa ollaan seksivelvollisuudessa", se antaa aika räikeästi surullisen kuvan naisen elämästä. Voihan toki myös olla, että ne "myös naisella on oikeus vaatia seksiä parisuhteessa"-kommentit on vain jätetty pois artikkelista, että on saatu vahvempia reaktioita lukijoissa. Myönnän tosin, että uskoisin naiselle olevan helpompi vaatia seksiä haluttomalta mieheltä, koska yhteiskunta painostaa miehiä seksuaalisuuteen.

Mielenkiintoinen myös tuo näkemys, että naisten "halupilleri" rinnastetaan miesten potenssilääkkeisiin. Eikö tuo suun kautta otettava estrogeeni juurikin aja vastaavan asian naisilla? Siinä olen kyllä tosiaan samaa mieltä Metsä-Heikkilän kanssa, että tuollaiset halupillerit olisivat siten kyseenalaisia, jos niillä voisi manipuloida kenet tahansa suostumaan seksiin.

Oli kyse sitten sekä naisen tai miehen manipuloimisesta. Itse pidin kaikkein pöyristyttäminpänä tuota lausetta "Jos nainen katsoo oikeudekseen kieltäytyä seksistä Kuinka röyhkeitä ne naiset nykyään ovatkaan: Tässä on taas hyvä esimerkki siitä, miksi en lue iltalehteä tai -sanomia.

Se sisältää vaan aivan järkyttävää shaibaa alusta loppuun saakka. Tässä vähän aikaa sitten tosiaan erehdyin niitä selaamaan ja törmäsin kanssakin tähän juttuun, ai että sen avaaminen oli virhe! Alkoi sapettamaan heti uudestaan, kun se muistui nyt mieleeni. Ensinnäkin - miksi kenenkään pitäisi harrastaa seksiä vain siksi että rakastaa toista? Itse elän parisuhteessa ja meillä ei kummallakaan tulisi mieli harrasaa seksiä vain toisen vuoksi.

Kun sitä seksiä harrastetaan, niin sitä harrastetaan siksi että meitä molempia panettaa. Lisäksi tekstin muotoilu oli aivan sieltä ja syvältä eli asia esitettiin aika pahasti vikaan.

En itse kokenut tekstiä ihan noin pahana kuin sinä, mutta ymmärrän varsin hyvin mistä sinä nuo ajatukset sait eli ei ole lainkaan kaukaan haettua omasta mielestäni. Itse koin tekstin niin, että: Pointsit palautteen kirjoituksesta ja kerro ihmeessä, jos sieltä joku vastaa niin meillekin se vastaus!

Itse uskon naiivisti, että ollessasi oikean ihmisen kanssa tällaisia ongelmia ei edes ilmaannu. Uskon myös siihen että toista ihmistä voi kyllä rakastaa yli kaiken, mutta siitä puuttuu se jokin, jota tarvitaan seksielämän sujumiseen. Keho ei vain halua sitä ihmistä, eikä sitä voi muuttaa vaikka kuinka yrittäisi. Tietysti sellaiset henkilöt, jotka eivät ylipäätään ole kiinnostuneita seksistä, ovat asia erikseen.

Äh, en osaa pukea ajatustani tämän takana kunnolla sanoiksi. Muutamista tämän postauksen kommenteista, joissa naiset sekstaavat rakastamansa miehen kanssa rakkaudesta ja halusta miellyttää, tuli vain hailakka olo. Oikeasti, jos se tuntuu pahalta eikä aiheuta hyvää oloa, se on mielestäni huono juttu sekä itseä että sitä kumppania kohtaan. On tosi onnekasta, jos oman rakkaan kassa haluamisen ajankohta, säännöllisyys, tapa ja intensiteetti osuvat aina yksiin.

Mutta miten sitten määritellään "se oikea"? Sellainen ihminen, jonka kanssa ei ole koskaan mitään ongelmia? Minä en usko siihen, että seksuaalinen elimistöni on elämänkumppanin valinnassa viisampi kuin aivoni. Eikä omassa tapauksessani kyse ole siitä, että kehoni olisi kyvytön haluamaan ihmistä, jota toivon sen haluavan - se ei vain toimi riittävän usein, riittävän voimakkaasti, riittävän kauan.

En koe, että joku muu ihminen olisi minulle tippaakaan haluttavampi kuin kumppanini. Jos siis hommat toimivat, niin se on erittäin jees ja siitä kannattaa nauttia, mutta mun mielestä ei pidä olettaa, että hyvä parisuhde on aina tietynlainen ja että jos jossain suhteessa on tietynlaisia ongelmia tai hankaluuksia, se on vääränlainen tai huono. Ajattelen asiasta hyvin erilailla kuin sinä. Haluttomuuden taustalla voi olla useita asioita, joilla ei ole mitään tekemistä kumppanin yhteensopivuuden kanssa.

Haluttomuutta voi aiheuttaa esim. Tällöin vaikka kumppani olisi kuinka "oikea", kiihottava ja haluttava, voivat halut seksiin hänen kanssaan loistaa poissaolollaan. Cecil-leijonan tappanut yhdysvaltalainen hammaslääkäri nousi aiemmin uutisotsikoihin, minkä vuoksi moni voikin pitää oikeuden tapahtumisena sitä, että toisinaan salametsästäjät jäävät leijonien hampaisiin.

Nyt leijonia salametsästämässä ollut mies kuoli leijonalauman hampaissa. Poliisit olivat Daily Mail -sivuston mukaan aluksi luulleet miestä aluetta hoitaneeksi traktorikuskiksi, mutta kuskin ilmestyttyä töihin he alkoivat epäilemään, että kyseessä onkin salametsästäjä.

Myöhemmin poliisit olivat löytäneet alueelta kiväärin, jolloin epäilys vahvistui. Mies oli ollut salametsästämässä alueella asustelevia leijonia, jolloin leijonalauma oli hyökännyt hänen kimppuunsa. Miehestä oli ollut jäljellä enää aseen lisäksi vain pää, koska leijonalauma oli syönyt heitä vaanineen miehen ateriakseen. Maailmalla on kohistu jo vuosien ajan kauneuskilpailuihin osallistuvien missitärten operaatioista,.

Yhdysvaltojen Minnesotassa todistettiin todellista jännitysnäytelmää pesukarhun heittäydyttyä uhkarohkeaksi. Apple pyrkii hankaloittamaan ulkopuolisten päästyä iPhone-puhelimen omistajien yksityisiin tietoihin. Monet alkoholivalmistajat kehittelevät nykyään erikoisiakin keinoja saadakseen juomastaan varmasti uniikkia. Kerroimme aiemmin muotivaikuttaja Kim Kardashianin vaalentaneen hiuksensa aviomiehensä Kanye Westin.

Talvijalkineiden valmistajien täytyy pystyä kokeilemaan tuotteitaan myös kesäaikaan. Ranskalaisen jalkapallolegendan Zinedine Zidanen MM-loppuottelussa vuonna saama punainen kortti. TLC-televisiokanavan tyyliasiantuntija ja lifestyleguru Claire Ashley on näyttänyt Youtubessa ohjeet. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi.

Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara. Fonecta Enterprise Solutions Puh. Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit Priyanka Chopra kertoi muotisalaisuutensa — vaihtaa asua jopa 5 kertaa päivässä Kardashianit osallistuivat Family Feudiin — keräsivät lastensairaalalle rahaa Jessie J palasi yllättäen vuosien tauolta — julkaisi heti uutta musiikkia Koira pelasti hengen — pikkupoika löytyi kuivausrummusta Honey Boo Boo kohta teini-ikäinen — tältä kohuttu tyttö näyttää nyt!

Tässä järjestyksessä ihonhoitotuotteita pitäisi käyttää — levitä aurinkosuoja viimeisenä Näin teet tyylikkään niskanutturan — helppo juhlakampaus kotikonstein Asiantuntijat vastaavat: Suosituimmat asiasanat parisuhde seksi kauneus seurustelu terveys ruoka kuntoilu nainen meikkaus vartalo nainen laihduttaminen rakkaus muoti fitness nukkuminen mies treffit hyvinvointi perhe hiukset vartalo mies avioliitto onnellisuus alkoholi ystävyys raskaus häät laihdutus nainen toimisto kuntosali deittailu avioero uskottomuus liikunta lapset Matkailu Kaikki Matkailu Uusimmat Matkailu -artikkelit Lomalle Thaimaahan?

Älä rahoita norsujen kiduttamista Älä vie seksivälineitä näihin maihin — voit joutua vankilaan StaraTV: Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää! Ibizan lento teki hätälaskun humalaisten vuoksi — seksinukkeja ja häiriköintiä Lentoyhtiö kielsi avustajavuohet — määrittelivät sääntöjä uusiksi Reissaajien salaisuudet paljastuivat — kuusi tapaa mahdollistaa matkustelu Keltainen taksi kuuluu New Yorkiin — tiesitkö näitä asioita?

Suosituimmat asiasanat lentokone hotelli lentokenttä matkailu New York Lontoo loma Pariisi Thaimaa Yhdysvallat Australia Japani Suomi Kiina Karibia matkalaukku risteily Malediivit uimaranta Finnair laskettelu Dubai Italia Malesia Helsinki huvijahti uima-allas juna Islanti Airbnb Las Vegas Alpeilla Espanja Rooma talvi Digi Kaikki Digi Uusimmat Digi -artikkelit Apple hankaloittaa ulkopuolisten pääsyä iPhone-tietoihin — myös poliiseilta Netflix yhteistyöhön peliyhtiön kanssa — tulossa suoratoistopalvelussa pelattavia pelejä Kauhupelien klassikko tekee paluun — tältä näyttää uusittu Resident Evil 2 Uberin teknologia tunnistaa humalaiset asiakkaat jo etukäteen Sukeltaja löysi joen pohjasta iPhonen — toimi edelleen!

Tuliko lähetettyä nolo Snapchat-vesti? Roseeviini-nallekarkit koristeltu lehtikullalla Maailman kallein moottoripyörä — Harley Davidson koristeltiin jalokivillä ja kullalla Unelmien aurinkotuoli tarjoilee viiniä — tässä kesäilta kuluisi leppoisasti Luksusbrändiltä aurinkopaneelilla varustettu iPhone — Teslan inspiroima Ravintolan ruokalistalla euron leipä: Leopardi saalisti koiranpennun — sitten koiraemo hyökkäsi!

Juha Tapio haastattelussa — 20 vuotta uraa takana! Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa — kaikkien aikojen kamera! Mehiläisparvi iski jalkapallo-otteluun — sekasortoa kentällä Suomalaiset pingistaiturit nettihitiksi — mailoina pingispallot ja sakset!

Tältä Monacon GP näyttää formulakuskin silmin Huikea näky — näin onnistuu wakeboarding muovisella pöydällä! Makwan Amirkhanille upea voitto UFC-kehässä!

Jasper Pääkkösen Hollywood-elokuvan raju traileri Annabelle-nukesta jo kolmas elokuva — ohjaajana kauhun mestari Gary Dauberman Predator palaa maapallolle — tulevan jatko-osan traileri julki Suosituimmat asiasanat elokuva elokuvateatteri Russell Crowe Scarlett Johansson The Avengers Samuel L. Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun? Kulutan nyt alkoholia enemmän Kulutan nyt alkoholia yhtä paljon Kulutan nyt alkoholia vähemmän    Katso tulokset.

Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä Shokkikuvat karmaisevasta huume-epidemiasta leviävät:

.

Dec 29 , 2017 / By :

ilmasta seksiä girls fucking videos

Etwas verwundert es natürlich begeistern Sie Welche erotischen Massage in nrw. Wilhelmshaven auf finden. kostenlose Sexkontakte. Suche: pornokino.

...